• +45 2255 8898
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Privatlivspolitk

Jönsson+’ persondatafortegnelse om kunder

Formålet med nærværende fortegnelse er at beskrive virksomhedens behandling af persondata, således at det kan dokumenteres, at persondataforordningens og databeskyttelseslovens regler overholdes.

 

Dataansvarlig

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898

 

Behandlingens eller behandlingernes formål

Kontaktoplysninger på kunder i forbindelse kommunikation, fakturering og fragt.

 

Kategori af registrerede personer

Der behandles oplysninger om følgende kategorier af registrerede personer:

a) Kunder

b) Ansatte hos kunder

c) Abonnenter

d) Vores samarbejdspartnere

e) Kunders samarbejdspartnere

 

Oplysninger, som behandles om de registrerede personer

    

Identifikationsoplysninger

Ja

 

Navne, firmaadresser, mailadresser, telefonnumre og evt. privatadresser og portrætfotos

Nej

 

Race eller etnisk oprindelse

Nej

 

Politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning

Nej

 

Fagforeningsmæssigt tilhørsforhold

Nej

 

Helbredsoplysninger herunder genetisk data

Nej

 

Biometrisk data med henblik på identifikation

Nej

 

Seksuelle forhold

Nej

 

Strafbare forhold

 

Modtagerne af personoplysningerne

Kategorier af modtagere som oplysninger er eller vil blive videregivet til herunder modtagere i tredjelande og internationale organisationer:

1. Kunden der har anmodet om at opgaven udføres 

Tredjelande og internationale organisationer

Oplysninger om overførelse af personoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer:

1. Vores nyhedsbreve leveres af Amerikanske Mailchimp – læs mere om Mailchimps GDPR compliance her

 

 

Tidspunkt for sletning af oplysninger

Personoplysninger modtaget fra kunder slettes senest 5 år efter, at oplysningen er modtaget, medmindre der er særlige forhold, der begrunder en længere opbevaring

 


Fortæl om dine drømme nu!

Ring 2255 8898 eller brug formularen. 

Vi ringer tilbage, så vi kan høre om dine planer og finde en tid til en gratis opmåling.

Venligst udfyld
Venligst udfyld
Venligst udfyld
Invalid Input
Modtag opdateringer når der kommer nye referencer

Jönsson+ / Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev

+45 2255 8898
post@jonssonplus.dk