• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi hylder
det gode håndværk

Hver opgave, som vi løser, er en hyldest til det gode håndværk. Det færdige køkken, garderoben eller badeværelset står tilbage som et vidnesbyrd om vores dedikation til materialer, finish, form og funktion. Sådan har det været siden 1898. Og vi gør vores yderste for, at det også vil være sådan fremover.

1898

Snedkerkunst siden 1898

Da Adolf Oscar Jönsson i 1898 åbnede eget møbelsnedkerværksted i København, så verden omkring ham anderledes ud, end den gør i dag for hans oldebarn, snedkermester Steen Jönsson. Men den faglige stolthed og den kompromisløse sans for materialer og godt håndværk har ikke forandret sig.

I 2022 smeltet Jönsson Inventar sammen med In-Sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Sammen blev vi til JJI Akustik & Inventar A/S. 

Forretningen hviler i dag på to ben:

Jönsson Plus koncentrerer sig om skræddersyede interiørløsninger på et højt niveau for en privat kundekreds.

JJI Inventar & Akustik udvikler og producerer eksklusive inventarløsninger til  hoteller, skoler, museer, lufthavne, detailbutikker og andre kræsne virksomheder.

JJI's Akustikafdelingen leverer certificerede akustikelementer med fyld brandgodkendelse.

Historisk billede af Jönsson
Jönsson+ og Jönsson Inventars værksted

Godt træ kan føre til meget

Det ligger i sagens natur, at vi som snedkere elsker træet i alle dets varianter og med alle dets muligheder. Træet lever og ånder. Det har sin egen karakter og skal behandles med respekt. Uanset hvilken træsort, du foretrækker, kan vi arbejde med den og få det bedste frem i dens egenskaber og overflader.

Godt træ kan føre til meget

Frit valg i materialer

Selv om træet er klassisk og aldrig går af mode, så bliver det i dag typisk kombineret med et væld af andre materialer som glas, stål, beton, fiber, komposit, aluminium og klinker. Hos Jönsson Plus arbejder vi med en bred vifte af materialer, der er med til at gøre hvert design unikt.

Referencer: Køkkener, Garderober, Møbler

Proces og kvalitetssikring

Frit valg i materialer
Image
Image
Image

Form og funktion i harmoni

Æstetik uden en høj grad af ergonomi og funktionalitet kommer aldrig til at fungere. Et køkken er også en arbejdsplads, og brugerne af køkkenet er meget forskellige i forhold til krav og ønsker. Bliver køkkenet brugt af et ægtepar med meget forskellig højde? Skal børnene deltage? Og skal der være plads til gæster?

Hos Jönsson Plus får vi diskuteret alle krav igennem, så den individuelle tilpasning garanterer størst mulig arbejdsglæde og ergonomi. For os er det ikke enten-eller, men både-og. Dit nye køkken skal både være en fryd for øjet og til daglig glæde.

Jönsson+ / JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5 / 2750 Ballerup

+45 4483 0208
post@jonssonplus.dk