• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lad os sætte
prikken over i’et

Selv det mest gennemførte køkken og det mest intelligente walk-in-closet kan risikere at kollidere med standardmøbler som stole, borde, stiger og paneler. Inventaret passer langt fra altid 100 procent til den nye indretningsstil, og så er det værd at overveje at sætte prikken over i’et med en individuel løsning i form af specialfremstillede snedkermøbler.

Du sidder med ved bordet
Specialdesignede møbler som fx et spisebord i den ønskede størrelse og i de helt rigtige materialer eller en stige til garderoberummet kan vi udvikle, fremstille, levere og montere efter mål. Du er med til at tage beslutningerne og bliver løbende involveret i henhold til vores faste arbejdsproces.

Proces og kvalitetssikring

Fra rundbord til langbord på et øjeblik

Selv om der i hverdagen kun er et par eller en familie omkring bordet, kan det være rart at invitere til stor middag ved langbordet fra tid til anden. Dette bord kan begge dele, da det fungerer som 6-personers rundbord til daglig og kan kombineres til et 16-personers langbord ved specielle lejligheder. Når langbordet ikke er i brug, kan det foldes sammen og fungere som bord/skænk bag sofaen.

Se flere borde

Matchende interiør

Boligejeren ønskede at runde etableringen af det nye køkken af med et matchende spisebord, der supplerede køkkenet med hensyn til stil og materialevalg. Resultatet blev et langbord, hvor man kan bruge ’udhænget’ i begge ender til ekstra spisepladser eller fjerne stolene til daglig brug, hvor der sidder færre omkring bordet.

Se flere borde

Skjulte radiatorer der luner

I den klassiske bolig passer moderne installationer sjældent ind, rent æstetisk. Det kan være oplagt at skjule dem, hvis blot det gøres gennemført og på en måde, der passer til arkitektur og alder på boligen. Radiatorskjulerne på billedet er fremstillet til en bolig, der er over 100 år gammel. De matcher indbygningsreolen og helhedsindtrykket.

Se flere møbler

Stige på et helt nyt niveau

Garderoben udnytter hver eneste kubikcentimeter i rummet optimalt, men man skal naturligvis også kunne komme til skuffer og skabe. Trappestigen er fremstillet i samme materiale som skabene for at bevare det ensartede udtryk.

Se flere møbler

Trappe til ny førstesal

Snedkertrappen er en spændende disciplin, for den skal integreres elegant i rummet, spare plads og komplementere boligindretningen – ud over naturligvis at være sikker at færdes på for husets beboere, uanset alder. Trappen på billedet binder stueetagen sammen med den nyistandsatte førstesal, og den er udført i et åbent design for at slippe så meget lys som muligt ind i rummet.

Se flere møbler

Indbygget reol udnytter pladsen optimalt 

Specielt ældre boliger er ofte præget af mange mindre rum, og det er ikke altid, men kan bryde vægge ned og lægge dem sammen. En indbygningsreol giver plads til bøger uden at stjæle pladsen, og så kan den designes, så den visuelt ’forsvinder’ og dermed bidrager til en bedre rumfornemmelse.

Se flere møbler

Marmorkamin i klassisk stil

Nej, snedkeren arbejder langt fra kun i træ. De eksklusive snedkerkøkkener fra Jönsson+ er ofte sammensat af træ, rustfrit stål og glas, så der er ingen begrænsninger, hvad angår materialevalg. Marmorkaminen i den klassiske villa er et godt eksempel på, hvordan vi hos Jönsson+ forholder os frit til materialerne og altid søger løsningen, der passer rummet og stilen.

Se flere møbler

Reol

Reoler efter mål og egne designidéer.

Vi skaber reoler efter mål, så du udnytter pladsen optimalt og vi udvikler et design der vil pynte dit hjem. Vi kan arbejde i alle materialer og det bedste er at vi kommer forbi hos dig så vi ser de faktiske forhold.
Vi rådgiver dig og hører dine desingnønsker, så du får din drømmereol. Jönsson Plus teamet har det mål at skabe unikke møbler som glæder dig i mange år.

Se flere møbler

Jönsson+ / JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5 / 2750 Ballerup

+45 4483 0208
post@jonssonplus.dk