By Steen Jönsson on Onsdag, 20. februar 2019
Category: Snedkerkøkken

Mere køkken på få kvadratmeter

Et snedkerkøkken er ikke kun aktuelt i store boliger med en overflod af kvadratmeter. Snarere tværtimod.

Når hver enkelt detalje bliver designet og udviklet til rummet, åbner det for et væld af måder, man kan udnytte pladsen på – helt ud til sidste kvadratcentimeter. Derfor kræver det ikke oceaner af plads for at påskønne kvaliteterne i et skræddersyet snedkerkøkken eller en specialdesignet garderobe. Det er netop den intelligente rumudnyttelse, der gør den store forskel.


Moderne funktion, klassisk design

I en klassisk og gennemført bolig behøver køkkenet ikke at låne æstetik og materialer fra nye industrikøkkener. Et klassisk look kombineret med moderne funktionalitet kan være bedre egnet til at fange sjælen i boligen. I dette køkken fx klassiske fronter og en ekstrem udnyttelse af den begrænsede plads med sokkelskuffer under alle elementerne

Det handler ikke kun om træ…

Som snedkervirksomhed skal man i dag mestre alle materialer:


Sådan er det naturligvis også i Jönsson+, hvor vi tilbyder køkkener, garderober, møbler og badeværelser til private kunder i præcis de materialer og kombinationer, der passer bedst til vores kunders ønsker og til boligens karakter.

Åben for input og nye idéer

Friheden for kunden hos Jönsson+ strækker sig betydeligt længere end materialevalg og indretning. Vi samarbejder gerne med kundens egen arkitekt og med andre håndværkere for at få et vellykket og langtidsholdbart resultat, eller vi foreslår en ekstern designer, håndplukket til Jer, som vi kan se vil skabe det ultimative resultat. Besøg hjemmesiden, få et indtryk af, hvad vi kan tilbyde, og hent inspiration fra vores andre opgaver.

Relaterede blogindlæg

Leave Comments