By Steen Jönsson on Torsdag, 28. marts 2019
Category: Møbler

Jönsson Plus udvikler drømmemøbler

Siden vi startede den nye afdeling, som vi kalder Jönsson Plus, der designer og producerer køkkener, walk-ins, borde, reoler og specialmøbler, er det gået stærkt hos os. Her er nogle eksempler på opgaver vi har løst. Alle er skabt til boligenens mål og stil og designet i tæt samarbejde med kunden. 

Vi oplevede, at vores teori holdt. At mange der ønsker sig et nyt køkken, har scannet markedet og fundet fikse detaljer rundt omkring som de godt kunne tænke sig. Sammenlagt med deres egne idéer har de ikke kunne finde løsningen samlet noget sted. Det kan nu lade sig gøre hos os.

Når vi holder møde med en kunde, så samler vi ønskerne, kommer med vores umiddelbare forslag og derhjemme går vores designer igang med at udarbejde et udkast, som vi siden drøfter med kunden. Kunden er med i processen og hos os er der frit valg i materialer, uanset om det er træ, stål, marmor eller noget andet. Og vi indretter køkkenet helt efter kundens ønsker. Vi oplever at kunderne nyder det. Idéen om drømmekøkkenet, som de har i hovedet, omsætter vi til et moderne tidsløst design.

Jeg vil vove den påstand, at de ikke bare får et køkken som de har ønsket sig, de får et køkken som tilfører en ekstra værdi til deres bolig. Vi udvikler og skaber køkkener –vi kan også kalde dem møbler, som kunderne vil have glæde af i mange år frem. Jeg håber, at fremtidige købere af boligen vil se det som et Plus.

Vi skaber køkkenet til den plads som der nu er til rådighed og vi udnytter den optimalt. Med god ergonomisk indretning, praktiske detaljer og i materialer som er nemme at vedligeholde. Vi syntes at køkkenet skal være en smuk og rationelt arbejdsplads og samtidigt være et hyggelig samlingsrum for den moderne familie der har travlt.

Har du køkkendrømme, så ring til mig. Mit team og jeg vi gøre vores yderste for at opfylde dem – og overraske dig.

Med venlig hilsen, JÖNSSON PLUS

Steen Jönsson – Snedkermester – Telefon: +45 2255 8898

PS: Hvis du løbende vil se vore nye køkkener,walk-ins mm.så gå til jonssonplus.dk og til Facebook og tryk FØLG.

Relaterede blogindlæg

Leave Comments